18.02.2010

BeTWeeN Us BabY


kadınlar sevgilileri olan erkekleri çekici buluyorlar... itham mı bu, suçlama? yooo, kendimden biliyorum.. kötü bişi mi peki bu? mantıken evet.. ama kasıtlı değil herşeyden önce.. ayrıca edebinle oturmayı, o duyguyu kontrol etmeyi becerebilirsen hiç de kötü değil.. platonik platonik kalır öle.. hatta gün gelip o adam sevgilisinden ayrılınca, istemez olursun artık..


benim kızdığım, edebiyle oturmayanlar.. daha portakalda vitaminken idrak ettiğim bişiydi benim.. bi adamı sevgilisinden ayırıp, onunla mutlu olmayı bekleyemezsin.. kıyaslanırsın, vicdan azaplarının muhattabı olursun.. o adamın aklından hep geçer, iyi mi ettim ondan ayrılıp bunla olmaya başlayarak sorusu...


üniversite yıllarımda yazdığım bi yazı vardı, o geldi aklıma.. kadın; yoldaki bi çukurda bekleyen su damlası gibidir.. dışardan bakarsın, sana gökkuşağının renklerini gösterir.. içerden bakarsın, aslında çamurdan ibarettir..


hayatının 5,5 yılını üniversite kız yurtlarında geçirmiş biri olarak, kendimi konunun otoritesi sayar; kadının en büyük düşmanının yine bir kadın olduğunu hatırlatmayı borç bilirim..


erkekler fasülye, bu savaş aramızda..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

kıskanç varlık kadınlar.. bastırmazlarsa çok fena düşüyorlar.. düşenler ise aşkım uğruna yaptım sanıyor..

PoLLy dedi ki...

doğru valla, kıskanç millet vesselam :D

iltifatmatbaası dedi ki...

Laaan(ne hayvanım di mi lan değil tabi polycan)nihayet bloguna buldum.Senin blogun adını unuttum bi saattir düşünüyordum nassınız inşallah herkese selam yolluyorum burdan yazıyla alakasız yorum oldu ama kusra kalma müdür :)

PoLLy dedi ki...

ah canım godsy'ciğim... hem memleketin huzur içinde uyumasını sağla, hem de benim bloguma yorum yazcam diye uğraş... ne düşünceli insansın vesselam...
ne zaman bitiyo arkadaş, evci mevci çıkaralım mı?

 
MüTeveLLi HeYeTi © 2009. BaLıK GöZüNDeN İNeK!