22.06.2011

DiZi MaNYaAa



izlediğim son süpersonik dizi de bitince, yerli dizilere sarmak durumunda kaldım. çoh yakın bi arkadaşımın gazına gelince de; lale devri isimli diziyi izlemeye başladım. ama tabi yabancı dizilerin bi bölümü 40 dk, yerlilerinki ise 1,5 saat olduğundan; alışkanlıklarımdan vazgeçmek ve bi günde max 2 bölüm izlemek durumunda kaldım. gerçi bugün evdeyim ve şimdiden 2 bölüm izledim. sırada 3. sü var. ama öte yandan yurdum polisini eğitmek için hazırlamam gereken bi eğitim sunumu da var. offf of...



o diil de, bu başroldeki kızcağız; ki kendisi mustafa sandal'ın karısı, mirsad türkcan'ın kardeşi olur; ne kadar yeteneksizdir arkadaş. içime fenalıklar geliyo izlerken. bi de sanırım seslendirmişler kızı. senkron tutmuyo bazı yerlerde. senaryonun da ibneliği öte taraftan. öle insan mı olur! "çok kırıldım, şimdi intihar edicem" diyip, eve gelen güvenlik görevlilerini duymuyo fln. algıları zayıf onun, beynine kan gitmiyo bence :))



eskiden ben bu kızcağızı güsel de bulurdum üstelik. mustafa sandal'a bi kaç gömlek büyük olduğunu düşünürdüm. ama şimdi hiç de öle gelmiyo. çok selebriti bi insan değil esasında öle çok fun şeysi fln yoktur ama benim kendisine olan beğenimi bu dizideki muhteşem yeteneksizlik gösterisi ile kaybetmiş bulunmakta. artık buna da kırılıp intiharın eşiğine gelmese bari :))



neyse efem, burası çeok sıcak.. parmaklarımı klavyede gezdirirken bile terliyorum. o yüzden fazla uzatamıcam. bi bölüm daha izleyip, sunumumu hazırlıcam sanırım. o diil, polislerden de pek hazetmem haa.. siz benim köpeğim havladı diye evime gelen polisler misiniz diye hesap sorcam kendilerinden :) ihi hihi :)))



2 yorum:

éLLa Çiça dedi ki...

son bölumlerine bak. O laleyi ben de sevmiyordum o yuzden diziyi o diziden cikmtiktan sonra izlmeye basladim. Topra girecek diziye, ama girdikten sonra anlayabilmen icin Yer Gök ask dizisini de izlemen lazim. Cunku iki dizi bir birine baglantili sekilde ilerleyecek.

PoLLy dedi ki...

aaa spoiler vermezsek yannız :))
du bakalım, daha yeni yeni başladım yerli dizi olayına.. bu hakkaten sararsa, onu da izlerim ;)
teşekkürlerrrr :))

 
MüTeveLLi HeYeTi © 2009. BaLıK GöZüNDeN İNeK!