5.07.2011

UCuZ

ucuz kadınları severim.











ucuzdan ne anladığımız da önemli tabii bu aşamada..


çok güzel kadınlardır, burası su götürmez bir gerçek.


ama onlar "çok güzelim ama çok da safım; gün görmemiş bi meleğim, az önce gökten düştüm" havasında gezmezler. onlar güzelliklerinin farkındırlar ve bunu da ele güne göstermekten çekinmezler. süslenirler, giyinirler.. en yüksek topuklar, en iddialı kıyafetler hep bu hanımkızların üzerindedir. sexy olmaktan, dikkat çekmekten korkmazlar. hatta severler de...


bir de cesurdur bu kadınlar.. mücadelecidirler. toplum baskısına boyun eğmez, canları ne çekerse onu yaparlar. haklarında ne deneceğini zerre umursamadan arz-ı endam ederler sağda solda. en gözde erkeklerle gezer, en güzel yerlerde görünürler.


üstelik bir de aşık oldularsa, uğruna mücadele ederler. kendilerini ortaya koymaktan çekinmezler. el değmemiş güllerle mücadelede, kalın botlarla gelincik tarlasına girmekten çekinmezler. gözleri kara, kulakları söylenenlere tıkalıdır.


onlar ne isterlerse alırlar.


hayat uzun yol elbet. sonrasında kendilerini nasıl bir hayatın beklediğini bilmezler, söylenenleri de kulak arkası ederler. carpe diem kadınlarıdır onlar. yarına daha çok vardır. mühim olan bugünün en güzeli olmaktır.


karşı konulmaz kadınlardır. elde etmeyi kafalarına koydukları hiçbir erkek uzak kalamaz onlardan. ha bu ilişkiler uzun da sürebilir, kısa da.. acı da çekebilirler. hatta çekerlerse de en ağırını çekerler.en fazla onlar içer, en ağır rezaleti de yine onlar çıkarırlar.





niye anlatıyorum bunları. Lale Devri dizisindeki Yeşim karakterinin ucuzluğuna hayran kaldığımdan sanırım. aşık olduğu için çıkardığı rezaletlere parmak ısırdığımdan. takdir ettiğimden değil ama helal olsun dediğimden. aklına koyanı yapan, istediğini alana kadar mücadele eden ve gecelerce yatakta ağlayarak bekleyen kadınlardan olduğu için.





yalnız bahsettiğim ucuz kadınları, gerçek ucuz kadınlarla karıştırmayın lütfen. bar köşelerinde erkek bekleyen kadınlar değildir anlattıklarım, sevdiklerim. ucuzluğun da bir asaleti vardır. zaten diziyi izleyenler, ne demek istediğimi anlayacaklardır.

aşık olan, olduğunu anladığında alışık olduğu şekilde savaş baltalarını çıkaran, yetmediği yerde bin türlü oyun çeviren; ama aşık olduğu adamın karşısında ağlamadan tek kelam edemeyen.. ben; güçlü ama zayıf, kudretli fakat savunmasız, gösterdiği ile sahip olduğu arasındaki fark uçurum olan kadınları severim. siz ister ucuz deyin, ister muhteşem..

0 yorum:

 
MüTeveLLi HeYeTi © 2009. BaLıK GöZüNDeN İNeK!