saat 00.53, ayaktayım..
ders çalışmak için, gün içinde uyudum çünkü..
ders çalışmak istemiyorum.. artık istemiyorum...
yorulduğumu hissediyorum..
tükenmişlik sendromu diye bi tabir var, bizim elemanlardan birinin tez konusu...
araştırmaya gönüllü denek olmak niyetindeyim..

kendimi dinlemek gibi bi alışkanlığım yok benim..
mesela doktora gidersin de, sorar di mi.. "ne zamandır var bu şikayetiniz, peki öksürük de var mı yanında" fln gibi.. verecek cevap bulamam ben.. çünkü kendime hiç dikkat etmem... yazmasam regl tarihlerimi bile bilmem.. o kadar yabancıyım kendime.. mental bi varlıkmışım gibi sanki, bu beden benim değilmişcesine..
son zamanlarda korkmaya başladım ama.. kendimi dinlemediğimden düzenli bi rahatsızlığım yok gibi geliyo ama, aslında pek çok insanı yatalak yapabilecek dertlerin pençesindeyim korkarım...
bıraksalar beni, alsalar tüm mecbıriyetlerimi omuzlarımdan; bütün gün evde uyuyarak ve ilaç içerek yaşayabilirim.. attığım adımda yoruluyorum..
bi hastalık teşhisi kondu bana ilkbaharda.. böle yorgunluk yapan, kilo aldıran, kansızlık yapan fln.. adı da hipotiroid.. ben ilacını bile içmiyorum meretin... zaten alerjim bin beter.. burnumdan nefes alamadığımdani yarım performanstayım.. bi de gün içinde 50 hapşuruk, çoğu peşpeşe.. bi de akıp duran bi burun, sulanan gözler fln.. uykum bile verimsiz, uyuduğumu anlamıyorum..

farkındayım böle yaptıkça, kendime acıyorum ama bak sölemedi demeyin, içimde bi his var ki, yakındır ben ölür giderim.. hani insanların hayalleri olur ya.. vision diyo ecnebiler.. bende onlardan yok hiç.. mesela kendimi kucağımda çocukla düşünemiyorum.. üstümde gelinlik de olmuyor hiç.. istesem de, o imajı beynimde oluşturamıyorum.. demek ki diyorum, olmayacak..

aman.. neler söylüyorum böle kuzum!
çok kaşınıyo ama burnum ben hacı.. genzim de kaşınıyo.. gözlerim de.. sürekli bi hapşurma isteği içimde.. yanımda bi rulo kağıt havlu.. iki günde bi rulo eziyorum zaten..

sıkıldım çok ya.. valla bak..

3 yorum:

Leah dedi ki...

Çok geçmiş olsun ya. insan bazen kendini elden ayaktan düşmüş gibi hissediyor. Stres özellikle. Şu vizelerin, midtermlerin telaşı. Uyku düzensizlikler falan. Ben hala kendime gelemedim mesela. Tadilat yaptırdım, ev taşıdım, nerdeyse tek başıma yaptım bunları ve çok kısır bi zamanda oldu, bu esnada sınavlarım vardı düşün nakliye şirketi geldiği gün ben ekonomi sınavına girdim akşam üstü. Sonra bi türlü bitmek bilmedi bu koduğumun sınavları, hala da devam ediyor, bi grip oldum ardından abowwww o nası bi gripti 10 gün resmen yataktan çıkamadım. Adam gibi bayram bile yaptırmadılar bana. Hoş, o kadar uykusuz kaldım ben, bi boka yaramadı, çok kötü sınav sonuçları. :/ Hasılı dikkat etmek lazım bünyeye. Kağıt havlu acıtır burnunu, tuvalet kağıdı daha iyi burnu yara yapmama konusunda cidden işe yarıyor. Test ettim onayladım. İç döktüm gibi oldu kusura kalma cağnım. Hoş kal, sevgiyle kal. :*

bi dost dedi ki...

Allah yardımcın olsun, her konuda. ama ktü şeyler düşünürsen olmaz ki. biliyorsundur. canını sıkma nolur.

Elalemin Akıllısı dedi ki...

polly, ağzından el nino alsın, o nasıl laflar yahu? hastalık dediğin aslında tek reçetelik iştir, ama iyileşmek istersen işe yarar o reçete, o yüzden "yesss meen!ay ken du det,hrrr!" diceksin içinden. dıyandıstend? ;)
(bak fonda "bu da gelir bu da geçer ağlamaa.." çalıyo)

 
MüTeveLLi HeYeTi © 2009. BaLıK GöZüNDeN İNeK!