17.08.2011

ÇoK SıKıCı!!!!

ne kadar sıkıcısınız bağyan!

o sizin şahsi sıkıntınız!

bütün yazı yedik; okullar açılayazmışken, tez aklımıza düştü. sıkıl şimdi ey insanoğlu! sıkıl ki, işe bi yerinden başlayabilesin.

yok yok ama bugün fazladan bi sıkıcılık üstümde..
ya da sıkıntı, keza kendimden başka yok kimseye zararım :)
gözlerim açılmıyo sabahtan beri. gerizekalı facebook oyunlarıma bakasım bile gelmiyo. dizi izleyeyim desem, ı ıh, o da olmuyor.
ayakkabı bakıyorum ben de sağda solda. mango ayakkabı sayfasını 5 modele kadar düşürmüş :(
zara desen, hepsi yazlık. şöle bi yağmur botu bakamaz mı insan ağız tadıyla?
zaten her bir modelin birbirinden güzel ve fiyatların da güzellikle doğru orantılı olduğu günümüz dünyasında, benim yerim çok, çok belli!

bi sürü makale buldum, indirdim. lakin sadece 1 tanesi türkçe. iyi hoş güzel de, ben nası okuyacam o kadar ingilizce makaleyi yahu? ben de insanım bi yerde, değil mi ama?
üstelik üds'den gereken puanı alamamış bi insan. benim üstüme niye bu kadar geliniyo anlamış değilim.
tabii ki herşey benimle ilgili, tabii ki dünya benim etrafımda dönüyo ve tabii ki herşey bana göre organize; ne sandın!

allam bana şöle bir 500 milyar falan versen de bi rahatlasam ben ya.. valla bak, herşey çok güzel olur o zaman. mütemadiyen benden duymak zorunda kaldığın homurtuların sonu gelir sen de kafanı dinlersin hem. nası fikir?



2 yorum:

fevkalade olağan dedi ki...

allahım.. ona vereceğin beşyüz milyarı bana vermelisin çünkü o parayı çarçur eder.. ota bota harcar.. evet evet sen iyisi mi bana ver.. ben gerektiğinde kendisine şeyaparım.. bu daha iyi fikir di mi..

PoLLy dedi ki...

gerçekten fevkalade fikir, tebriklerimi kabul ediniz :)) lakin benim yaptığım pazarlıktan kendinize pay biçeceğinize, kendi pazarlığınızı kendiniz şeyetseniz?

 
MüTeveLLi HeYeTi © 2009. BaLıK GöZüNDeN İNeK!