29.10.2009

ChiCKeN TRaNSLaTe

durmaksızın çeviri yaptığım, cumhuriyet bayramından; sevgiler saygılar...
apaçık bi ilan vermek istiyorum bu vesile ile; ödevlerimin sayfasını 5 liradan çevirecek birini arıyorum.. sıcak para :)
ana dilimi konuşamaz hale gelmem de böle bi günde nasıl da ironik; değil mi canlar?

evet; çevirilerimi yapmaktayım tam gaz.. hayat ise, bu sebepten olsa gerek, inadına durağan... evden dışarı çıkmadım, gerçi çeviri yapmasam da çıkmazdım ya... polar sabahlığımın içinde, olabildiğine puhidi takılmaktayım..
şimdi ise, önümde kahve, meyve, çikolata, sigara, bisküvi fln var; bilgisayarım dışında..
ondan sonra, ben neden durmaksızın kilo alıyorum...

hayatı algılayamaz durumdayım var ya.. sadece gece oluyo, sonra gündüz oluyo.. hepsi bu.. günler birbirinin aynı.. artık yüksek lisansa gittiğim günler bile rutine bağladı. eskiden salı olduğunu tespit etmeme yarıyodu, şimdi artık o da yok.. mütemadiyen "bugün günlerden ne?" diyorum.. en popüler repliğim bu, şu aralar.. apansızın ölür gidersem, hep böle derdi rahmetli fln diyin, iyi anın beni.. kafası doluydu, çok çalışıyodu diyin.. aklınıza kötü şeyler getirmeyin..

bi de eve temizlik için kadın tutmaya karar verdik ev arkadaşımla.. çok sosyetik olduğumuzdan, elimizi sıcak sudan soğuk suya sokamayız şekerler.. etimiz ne budumuz ne bizim, anlamadım.. ama ev arkadaşıma göre evimizin ümraniye çöplüğünden farkı yokmuş... bi de alerjiden vuruyo beni.. "kanka zaten toza alerjin var, bi de böle tozlu tozlu şeylerin içinde daha da kötü oluyosun.."
ne diyim, a mı diyim, b mi diyim? cevap veriyorum; hepbiri!

aha! bu arada ehliyet sınavı sorularına baktım; korkarım ilkyardım ve trafikten geçicem! hatta şansım yaver gider de hatırlamadığım cevaplar doğru işaretlenmiş çıkarsa, motordan bile geçerim.. işte o zaman sevgilim, bana bi araba hediye etmek zorundasın işte!

başka da bi cacık yok valla.. bu yüksek lisans beni benden aldı.. siz siz olun, yapmayın anacım kendinize bu kötülüğü..

A major goal of this text is to provide unit managers with up - to - date information they need to responsibly fulfill their HR - related obligations to their employers, employees, society, and, most important, to themselves.

bu da size kapak olsun :D

3 yorum:

Moda Gezegeni dedi ki...

1 yıl boyunca kitap çevirdim bilirim nasıl zor bi iş.Kolay gelsin.

Elalemin Akıllısı dedi ki...

son bölüm kapak oldu, a han da oldu yani :D
ben yapiim böyle kolay bişise. sıkma canını ;)

PoLLy dedi ki...

sevgili moda gezegeni; nası ya? insan böle bişeyle 1 sene uğraşıp nası hala hayatta kalabilir ki? ben şahsen yarın kendimi yakmayı düşünüyorum köprünün ayağında...

sevgili elalemin akıllısı; valla mı? bak her tür yardıma muhtaç durumdayım, çok fena ciddiye alırım.. hem sen kpds fln görmüş insansın.. bi el etsene bea :D

 
MüTeveLLi HeYeTi © 2009. BaLıK GöZüNDeN İNeK!