26.10.2009

GüN MaRDiN :p

günaydın ey ahali!
gecenin köründe yazdığım son yazıdan beri, hayatımda hiçbişi değişmedi... sadece zamanım kısaldı biraz daha.. ama bu olumsuzluğu, tüm güne yansıtacak değilim..
ofisteyim şu anda... dünkü maçın yankıları sürüyor, müdür odasında yapılan sözde sabah toplantısında.. bi kazım yankılanıyo ama izlemediğimden oynadı mı adam, onu bile bilmiyorum..
ne komik ha, bu şekilde insan bilgi bile sızdırabilir önemli kurumlardan.. canlı canlı bağlanıp, mail atamasa bile bloglara yazarak :)
sabahın erken bi saatinde uyandırıldım sevgilim tarafından, kahvaltı yapmak ve çeviriye devam etmek için. bi baktım evde herkes ayakta.. ev arkadaşım uyanık, onun kankası kalmıştı dün gece, o da ayakata.. e biz de uyanıksak; sanırsın pazar öğleden sonra :) özendirmek gibi olmasın lakin, kaşarlı poğaça, zeytinli poğaça, simit, çay, peynir.. alaaam, bi daha olsun bi daha yerim :)
sonra da güle oynaya düştük yollara... yolda bi laf ettim, koptu adam... hani bi laf var ya, bana hazır verme nasıl kazanacağımı öğret baanında.. onu anlatmaya çalışmıştım ben aslında.. ama sözün orjinali gelmeyince aklıma, uyduruverdim ben de bi benzerini.. dedim ki, "sana üzüm vermeyeceğim, sana bağcıyı dövmeyi öğreteceğim" anam yol boyunca attığı şen kahkahalarla bütün metro ahalisinin yüzü güldü... :D
neyse ne, pazartesi bugün malum.. iş çok, ben de fazlaca enerji yok.. henüz enerjim tavandayken aradan çıkarayım da, sonra eziyet olmasınlar.. malum yarın yokum, bu sefer çarşamba da olamayacağım.. e perşembe desen 29 ekim.. abowww, bu akşam gidecem, cuma mı geri gelecem? çok çalışmam lazım o zaman benim :D
hadi bakalım şimdi herkes önüne baksın...

5 yorum:

Unknown dedi ki...

bebeğim yeşil zeytini unutmuşsun :)))
ben sana ömür boyu hazırlarım o güzel kahvaltıları.. :P
daha eve geçmedim, arkadaşa uğradım...
şimdi eve geçiyorum..
mail atmaktan daha kolay gözüktü gözüme, böyle yapayım dedim :)
öpüyorum güzel gözlerinden..

bi dost dedi ki...

:) bana da bağcı dövmeyi öğret polly :P:P kolay gelsin ya Allah yardımcın olsun, hayranım yok dediğin enerjine.. :)

PoLLy dedi ki...

ahaha, ne enerjisi be bi dostum :)
geleceğe borçlanıyorum ben :)

iyi niyet, temenni ve dileklerine teşekkür ederim... nur yüzlüsündür sen, tutar işalla duaların :D

fevkalade olağan dedi ki...

özendim ben de yapıcam bi tane..

benim pirelerimi ayıklama.. bana yorgan yakmayı öğret..

PoLLy dedi ki...

aha! bak bu da enteresan olmuş.. yaratıcı gençlik belli ediyo kendini her fırsatta :)

 
MüTeveLLi HeYeTi © 2009. BaLıK GöZüNDeN İNeK!