26.04.2013

HaYaT

hayat bazen miiikemmel bişi.. valla bak..
insanın sokaklarda dans edesi geliyor..
kulağına müziğini taktığı gibi, dans adımları ile sahilde yürüyüşler yapası, yüzüne güneş doldurası fln.. sonracığıma mesela limonlu kek yapıp, yanında filtre kahve eşliğinde yaşadığını hissetmesi.. yeni yıkanmış balkona çıplak ayak çıkıp suları çıpırdatası.. bunlar hep geliyo insanın içinden.. çünkü bazen hayat o derece güzel!

bazen de nası karanlık olabiliyo hayat! nası boktan, nası?
insanın kendini bir tabuta kilitleyip herşey düzelene kadar yer altında kalası fln geliyor.. sadece içki içip ayıklığa kafa tutası, her tür sorumluluktan koşarak kaçası, kimselerle konuşmayası, bağıra bağıra hatta böğüre böğüre ağlayası.. bunlar da hep geliyo içinden.. insanız sonuçta..

bendeniz ise bu iki uç arasında dakikalar içine geçişler yaşayabilecek kadar dengesiz bi insan evladıyım!
sabahları işe giderken kulağıma taktığım çıkıdık çıpıdık müzikler eşliğinde dans edeyazarak okula gidiyorum mesela.. masamın başına oturduğum gibi, bir hüzün çöksün mü? ruhuma kapaklar kapanıyor, gözlerime yaşlar toplanıyor fln.. işte o an insan göresi gözüm olmadığından, derse giresim fln da gelmiyor.. ama yapmak zorunda olduğum için daha da mutsuz oluyorum üstüne.. al sana kısırdögü..

kendimi sürükeleyerek götürdüğüm derste ise şovmene bağlayıp, öğrencilerden aldığım enerji ile hooop, sabahki mutlu mesut moda dönüş..

o kadar yorucu bişi ki bu.. yeminlen sırf bu yüzden yaşlanır insan..

sözün özü, kendimden yoruldum hacı, artık kafam götürmüyo..

0 yorum:

 
MüTeveLLi HeYeTi © 2009. BaLıK GöZüNDeN İNeK!