13.04.2009

SaBaH YaZıSı

dün geceden sağ çıkmış olmanın verdiği sevinç ile, sabah sabah hikmet yumurtlamak istedi canım..
kediye alerjim var.. böle nefes alamıyorum kedinin yanında.. hapşuruk tıksırık falan da cabası.. ama lanet hayvanları o kadar seviyorum ki....
dün gece kaldığım evde iki adet kedi var... biri bizim kendi kedimiz, uğur.. tombul (takriben 10 kilo) ve bembeyaz bir kız... diğeri de rıfkı.. yeni gelen bir bebek.. sarı ve şekilsiz.. " o kadar çirkin ki, kimse istemez bunu" diyerek sahiplendiler :)
maç izleyeceğim diye gittiğim, dönmek zor geldiği için kaldığım o evde; yine çok zor bir gece geçirdim. sabahın dördünde uyandım, hatta buraya da yazı yazdım. sonra bi daha uyuyamadım... saat 6 oldu, attım kendimi sokaklara... aman otobüste yer bulamadım. sabahın altı buçuğunda bu ne kalabalık? bu şehir giderek kalabalıklaşıyor mu yahu? gelmeyin kardeşim artık, kapasiteyi aştık valla...
geldim iş yerine, güsel bi kahvaltı etmekti niyetim. ama canım hiç bişi de istemedi.. yine de yedim.. mal mıyım neyim? hem recim yapayım, incecik olayım diyorum; hem de önüme geleni reçele bandırıp yiyorum.. töbe töbe...
neyse...
bugünün pazartesi olmasının, daha sabahın köründe bu kadar sıkılmış olmamla sanırım ilgisi yoktur..
hem bu akşam sahip olduğum yegane dizim var. bir bulut olsam :) bendeniz bir EAD hayranıyım da :) Engin Altan Düzyatan... isim uzun ya, ondan kısaltıyorum. hem daha samimi oluyo böle :)
kendisini kürklü merkür isimli oyunda izlediğimden beri, hastasıyım.. gerçi o oyunda, yarı çıplak olmasının bunda etkisi olmuş olabilir. ama hastasıyım neticede..
ayrıca burdan genç kızlara seslenmek istiyorum... o melekler korusun dizisinde oynayan çocuk var ya, serkan altunorak.. o çocuk da yarı çıplakken çok seksi.. bence o dizide mal gibi görünürken hazır, yatırım yapın... sonradan parlarsa, ben bunu baştan ayırtmıştım dersiniz :)
ee başka ne anlatmalı ki? ne kadar boktan bi başlangıç lan.. çok afedersiniz efem, küfür etmek istemezdim ama haketti... bu hafta geçer mi, bu fırtına durulur mu, benden adam olur mu, korkarım aşka zararım dokunur mu?
ya ben şu arama zımbırtısına çok özeniyorum lan blog.. nası yapıldığını anlatsanıza bana.. hani gugıla ne yazımış da beni bulmuş, benim blogda ne aramış fln gibi bişiler var ya.. cesetizleri de yazıyo arada.. üfürükten prenses de yazmış en son.. ben de istiyorum :) biri bana anlatsın :)
ben cem adrian dinlemek istiyorum sevgili blog. ama şöle kanlı canlı.. bildiğin sahnesine gitmek istiyorum ama kalabalık da olmasın isitiyorum. böle unplugged tadında olsun, hatta mümkünse şarkılarını gözlerime bakarak sölesin istiyorum.. adam da inat gibi balansta fln çıkıyo.. ben gitmem ki oralara.. gerçi büyük konuşmiim, benim çıtır kolumdan tutup götürebilir.
ahahaha, benim çıtır galatasaraylı bu arada. dün de maça gitti, gece sesi pek kötü geliyodu... ben de koyu bi fenerliyim... bakalım ilk buluşmada neler olacak :) gerçi çekiniyo benden bu konuda.. ilk adımı doğru attım zamanında, şimdi yanımda sarı ve kırmızı rengi yanyana bile taşımıyo :) maça gideceğini söleyemedi yavrucak be :)
gerçi onun tırsma sebebi başka...
ya ben gitmişim, film festivaline iki bilet almışım. kültürlensin sevgilim diyerekten. ona da vakitlice sölemişim, anlaşmışız. sonra sen cuma akşamı kalk, "ben ali sami yen'e pankart asmaya gitcem, filme gelemem" de.. ben dönüştüm tabii. o filme gidildi neticede ama çok gerildim yane..
biraz rahat bırakmamı öğütlüyor herkes. bense dizimin dibinden ayrılmasın istiyorum. valla çok güsel çocuk lan blog. sen olsan, sen de kıskanırsın.. ha içi boş biraz ama, onu isteyen hatun mu yok? hem ben kıskandığımdan değil, başka sebeplerden istiyorum.. bu da seni hiç ilgilendirmez..
bu kadar yeter sanırsam, artık biraz da gaste okuyayım sabah sabah.. sonra da çalışmaya başlamak lazım zaten.. arada uğrarım ben sana, korkma...
hayde...

2 yorum:

Unknown dedi ki...

:D:D kilo verdiren bi hastalıkla takılıyorum, sanada ayarliym bi öksürükle istersen :Pp zaten bi zayıflama merkezi açma düşüncem mevcut, imkan değerlendiriciym :D:D
bende fenerliyim, sevgilimde galatasaraylı... tüü kakalar valla :PpPp bana arada dokundurtup gsli ol diyo ama küfrettiğini bilmiyo henüz, haydi bakalım :D:D
arama zımbırtısını ben anlatiym sana, ayıpsın yahu :))) yaparız oni, şu hastaneden bi çıkiym olurmu :D cafe köşelerinde diilde evde yaya yaya uğraşiym daha güzel olur :)

PoLLy dedi ki...

olur SeMecim, olur..
sen hele bi iyileş de çık şurdan...
herşey güsel olur :)

 
MüTeveLLi HeYeTi © 2009. BaLıK GöZüNDeN İNeK!