22.07.2009

BroNz


allam, ne güsel bi hismiş bronz olmak! yıllardır yanabilmek için çektiğim eziyetler bir yana, tavuk kıvamında nar gibi kızarıp cazur cuzur soyulmam diğer yana.. hatta hepsi bi yana da, ben bi yana.. oysa bu sene; ne güsel yandım, ne güsel bronzlaştım. acı çekmeden, kızarmadan, soyulmadan..

beyazlar giyiyorum, tatilden döndüğümden beri.. siyah da ayrı güsel oluyor ama, beyaz başka.. aynalara bakmalalara doyamıyorum.. sürekli kendimi seviyorum bakıp bakıp.. pembe ruj sürüyorum iş yerinde, bi de rimel; dersin profosyonel makyaj yapılmış bu hatuna.. nasıl doğal, nasıl güsel...

bu sene tatil yapmaya devam edeceğim. herşey yolunda giderse, ayvalığa ağustos ve eylül aylarında birer kez daha gideceğim.. mucize kabilinden adlandırdığım kakao yağımı da yanımdan ayırmayacağım.. hatta sevdiceğimle yaptığımız planlarda adı sıkça geçen "caddebostan sahil" gezilerine bile kakao yapımı sürüp de gideceğim.. ya da belki başka bronzlaştırıcı yağlar..

teknolojiden faydalanmak lazım.. herşeyi doğaya bırakmamak lasım hacı.. yıllardır çektiğim eziyetlere ithafen, kakao yağını yüzyılın ürünü ilan ediyorum.. ayrıca; bronzluk vazgeçilmesi zor bi güzellik sundu bana. solaryuma bile sıcak bakmaya başladım yeniden. neden olmasın bebeyim?

4 yorum:

sami hazinses dedi ki...

bu yüzyılın en kral icadı akbil, gelmiş geçmiş en büyük icad ise mandaldır. kim ne derse desin. bunlar güzel.

bi dost dedi ki...

ahaha ben de bi bişey olsa ve kendimi güzel hissetsem direk aynalara yapışıyorum, yanaklarımı falan sıkıyorum:)) ay ne güzel oluyo hakkaten, doğal makyaj gibi.. sen şimdi resimdeki gibi misin polly, wuu :P

PoLLy dedi ki...

sevgili sami hazinses; o zaman ben kakao yağını bu yılın ürünü ilan edeyim o zaman.. olur mu öle?

sevgili bi dost; resimdeki hatun kısmısıyla olası tek benzerliğim, belki ama belki ten rengimdir.. yoksa kendisinin incecik beli, kusursuz hatları fln.. bende ne gezeeer?

PoLLy dedi ki...

bi de; bak şimdi aklıma takıldı; sevgili sami hazinses, mandal ne ya? neden gelmiş geçmiş en büyük icat oluyo? hadi akbili anladım, hadi anlayış gösterdim ama... mandala anlam veremedim be ya.. eyvallah, kıymetli bi objemiz, severek kullanırız hattızatında.. amma ve lakin... ne bilim..

 
MüTeveLLi HeYeTi © 2009. BaLıK GöZüNDeN İNeK!