dün; cuma günü başlayacak olan on günlük tatilim için, alışverişe çıktım efenim. güneş ürünü adı altında pazarlanan ve kendine ciddi anlamda bir pazar oluşturmuş olan güneş kremi bakmaktı niyetim. ama ne mümkün.. onları bi kere öle adlandıramazsınız. ayrıca bi tane alıp da kaçamazsınız.. mümkün değil, ezerler adamı.. "e o yetmez ki öle.. bak bana, bu doğal çikolata görünümünü lancaster'in hedehödö kremi ile kazandım ben. altına 30 faktörlüyü sürdün, üstüne de faktörsüz olan bunu sürdün mü; plajların kraliçesisin bebeyim" gibi erkeksi olmayan cümleler ile, üstünüze yürürler maazallah... ama ben bilinçli tüketici çıktım.. bi tane 30 faktörlü güneş kremi aldım, çıktım.. kih kih.. hatta ilk başta "valla en iyisi bu" diye gösterdiği ürünlerin fiyatı 100 liralardan başlarken, ben gayet keseme uygun bi ürün buldum aldım. gururluyum, mutluyum..
ama işte şöle bi yan etkisi oluyo.. sürekli bunlardan bahsetmek istiyorum.. dağarcığımda gereksiz bi bilgi birikimi oluştu çünkü. yok efendim bilmem kaç faktörmüş.. yok yüze o olmazmış.. yok saç için ayrı bakım pönçüğü lazımmış.. dudakların kesinlikle ayrı korunması gerekirmiş... merak eden varsa, marka modele kadar inebilirm..
artık ben de güneş kremi değil, güneş ürünleri diyorum. bir değil birden fazla olmaları gerektiğini düşünüyorum. doğal çikolata bronzluk için de, kakao kremini tavsiye ediyorum :)
öptüm sizi kokoşlar :)

2 yorum:

bi dost dedi ki...

ben 2 saatlik şöyle bi gezinip gelmeye bile 50 faktörlükten aşağı bişeyle çıktıysam kaşım kaşım kaşınıyorum, kızarıyorum.. sebamed sağolsun yardımcı oluyo bana ama :D güneş hakkat feci zararlı ama, yani tabi 100 liralık şeyler uçuk bence de ama dudaklar için gözler için filan ayrı ayrı almak gerkeir diye düşüüyorum bne de. yoksa yaşlanırız hemencik yazık bize:P bi de dedin ya sürekli bunlardan bahsetmek istiyorum diye, ben de bi krem araştırdığım zaman falan aklım onlarla doluyo hakaten yaa, sonra kimse dinlemiyo da beni çok gıcık bişey! :D

PoLLy dedi ki...

ah valla beni anlayan biri çıktı nihayet.. ben de dalga geçerler benle diye pek acı çekiyodum :p
şaka maka; bu işe ucundan kıyısından bulaşınca, hayatın artık eskisi gibi olmamak üzere değişiyor.

 
MüTeveLLi HeYeTi © 2009. BaLıK GöZüNDeN İNeK!