7.07.2009

İnFiLaK

fütursuzca; beyaz bi kağıda istifa dilekçemi yazıp, müdürün masasına bırakasım var. hatta kendisi yemekten dönmeden, tüm eşyalarımı toplayıp buralardan uzaklaşmış olmayı bile geçiriyorum aklımdan...
geldiğinde "bu ne yahu?" gibi algılama sorunları yaşamasını, beni de ortalarda göremediğinden şaşırmasını istiyorum.. hatta sonra beni yanına çağırıp, sorunun ne olduğunu sorsun, ben de tüm içimdekileri patır patır söyleyeyim istiyorum. zaten basmışım istifayı, kaybedecek neyim kalmış ki...
gidip bir yerde tezgahtarlık bile yapsam, burdakinden daha huzurlu olacağım kesin. üstelik o işi pek güzel yapmış olacağım için, varolan donanımımla; belki kıymetimi de bilirler..
siz, iş arayan arkadaşlar.. bi daha düşünün derim. bu yoklukta; hepinizi yok pahasına çalıştıracak, buna bahane olarak krizi gösterecek ve nice krizler gelip geçse de o maaşınızı asla düzeltmeyecekler.. bari işe gidip gelirken masraf etmeyin, oturun evinizde..

9 yorum:

Hesionka dedi ki...

polly yaaa...niye bu kadar bezdirdiler seni üf :(

walla normalde bas istifayı derdim ama piyasa da o kadar kötü bir durumda ki, birçok arkadaşım işinden oldu ve iş arıyor.

ama hiç de belli olmaz bu işler belki de harika bir iş bulursun tam istediğin gibi!

PoLLy dedi ki...

şimdiye kadar armudun sapı, üzümün çöpü diye diye; gelen teklifleri reddetmiş idim ama bundan sonra kendim başvuru yapacak ve düşünmeyeceğim valla.. kıymetli hissetmek, en önemlisi... gerisi boş..
sağolasın sevgili Hesionka :D

sami hazinses dedi ki...

seni tanımam etmem, iyisindir kötüsündür bilemem. ama çok zengin olunca seni çalıştırmayıp, gününü facebook'a video koymaya adamış insanlardan yapıcam. parası neyse, kaç para istersen. ve zengin olmama 1 seneden daha az kaldı. bunu bir düşün.

Godsyndrome dedi ki...

sakin ol müdür sana da müdür dedim sonunda hehe,neyse işte işi bulmadan istifayı basma bence :)

PoLLy dedi ki...

sevgili sami hazinses; gerçekten mi?
sen çok iyi bi insansın kanımca.. hem rakı piyaz yapıyosun, hem zengin olunca beni ihya ediyosun... peki bunun için seninle evlenmem gerekecek mi?

PoLLy dedi ki...

sevgili godsyndrome; ben de müdür oldum ya sonunda, ölsem de gam yemem :) yıllardır ben de tam olarak bu yüzden, bu eziyeti çekiyorum ya.. aman iş bulmadan çıkmayayım diye.. sen dur ama, eylemlere başladım.. yakında çıkar bişiler işşalla...

sami hazinses dedi ki...

evlilik aşkı öldürüyormuş ya, yoksa evlenme teklifini de iş teklifiyle bir arada yapardım. ama bilimsel kanıtlar var elimde.

bi dost dedi ki...

sami+polly.. deliler :D

PoLLy dedi ki...

sevgili bi dost; neden öle dedin ki? akıl sağlığımızda şüphe ettirecek ne yaptık biz sana? hmm?

 
MüTeveLLi HeYeTi © 2009. BaLıK GöZüNDeN İNeK!