22.07.2009

SLoGaN BuLDuM!

Tatile giderken “sıkıldım ben bu hayattan. Artık değişiklik yapmak, mümkünse hiçbişi yapmamak istiyorum” dedim durdum. Hatta Nil’in şarkısında geçen “ben bu yaz bronzlaşmak/kendimle uzlaşmak/yer yer yozlaşmak/uzaklaşmak istiyorum” sözlerine bağıra çağıra eşlik ettim.. bloguma da “bi süre buralarda olmıcam. İnternetsiz ortamlarda kafa dinlicem” dedim.. evet, dedim.. ama itiraf ediyorum ki; internet kullanımı da, sigara tarzı bir bağımlılık yapıyormuş, hazırlıksız bünyelere.. ordayken yer yer titreme nöbetleri ile sarsılsam da, kendimi denize fln atmak suretiyle kurtuldum ataklardan. Fakat şimdi aradaki farkı kapatmak ister gibi, sayfalarca yazılar yazasım var. Sanki on gün boyunca yazmadığım yazı miktarını, şu ara yazmalı ve aradaki farkı kapatıp rahata ermeliymişim gibi..
İşin acıklı tarafı, yazacak bişeyimin de olmaması. Beni monoton hayatımdan kurtaran on günlük bi tatil yaptım evet; ama size de her gün sakızlı dondurma anlatılmaz ki...
Peksimetten bahsedeyim ben en iyisi.. tip olarak etimek’e benzeyen ancak tadı tuzu pek farklı olan; pek kimsenin bilmemesinden yola çıkarak yöresel olduğuna olan inancımı pekiştirdiğim, güzide bi aperatif kendisi.. böle çaya batırırsın, yanında da tulum peyniri yersin.. muhteşem olur... sadece tulum peyniri ile değil, her türlü tuzlu peynirle iyi gittiği, tarafımdan tescillidir.. bilen bilir, bilmeyen talihsizdir... şu aralar evceğizimde yarım kilo kadar var ama 2 güne kadar biter kanaatindeyim..
Bi de nası çok işim var; görsen, yardım edesin gelir.. peki ben napıyorum? Hiç.. nası içimden gelmiyo...nası tembel tembel gerinip kaşınasım var.. evde olmak istiyorum.. sırtım çok kaşınıyo bu aralar bi de, soyulmaktan tırsıyorum. O kadar övdüm bronzluğumu, gözü kalanın gözü çıksın.. nazar değer de soyulursam; nazar edeni, ele güne karşı silah zoruyla soyarım valla.. ona göre, ayaklar denk alına...
Ayyyay, takriben bi saat felan kalmış çıkmama.. o zaman ben şimdi biraz bikini mi baksam? Billabong’ da pek güsel modeller var gibi geldi bana. Ama karıştırken interneti, Kom’da bir bikini beğendim ki; evlerden ırak.. pek güsel, benim olmalı o! Gerçi hanım kızımızın üstünde durduğu gibi durmayacak benim üstümde ama; olsun.. moda; insanın kendine yakışanı sevmesidir!

2 yorum:

bi dost dedi ki...

merak ettim o beğendiğin bikiniyi, koysaydın ya resmini keşke:)

internetin bağımlılık olduğunu kabul eden biri daha işte. memnun oldum yoldaş :P

PoLLy dedi ki...

kabul ettim vallahi... inkar etsem de, ne anlamı var ki? bütün gün işyerinde bilgisayara bakıp, eve gidince apar topar yine bilgisayar açan; gözlerini yarım saatten fazla bilgisayardan ayırmayan birine başka ne denir ki?

 
MüTeveLLi HeYeTi © 2009. BaLıK GöZüNDeN İNeK!