Mayıs, en sevdiğim ay.. hem baharın müjdecisi, hem de benim doğduğum ay...
ikizler burcuyum bendeniz, yükselen burcum da ikizler üstelik. ikizler burcunun sözlükteki karşılığıyım :)
pek seviyorum burcumu ve bana getirilerini... gurur duyuyorum bir ikizler kadını olmaktan... bununla ilgili biraz bilgi derleyip, toplama bişiler yazma amacıyla yaptığım gugıl araştırmasının, daha ilk ayağında bulduğum uzun sayılabilecek bir yazı; anlatamak istediğim herşeyi anlatıyor. buyrun, burdan okuyun...
ben dahil tüm ikizler kadınlarını da sevin...
haydi bakayım, sağdan sağdan :D



İKİZLER KADINI
Bu burcun kadınları çok yönlü, son derece ilgi çeken cazip tiplerdir. Tıpkı erkekler gibi onları da anlamak kolay olmaz.
Zeka ve hareket yıldızının idare ettiği bu kadının kafası fevkalade çalışır. Hem o,burcun erkeğine nazaran daha sebatlı, daha hırslıdır. Bağımsızlığına düşkün olduğu için de kendisine bir iş veya meslek seçer. Bu onun hem zevk alacağı hem de para kazanmasını sağlayacak bir konu olacaktır. Zekası sayesinde fırsatları çabucak değerlendirerek yükselir. Tatlı dilli olan bu kadın istediklerini de kolaylıkla yaptırılabilir.
BİLGİ
İkizler burcu kadınının hayatı sadece işinden ibaret değildir.Kadın, işten çıkar çıkmaz değişir. Tamamıyla bambaşka bir insan olur. O aynı zamanda iyi bir eş, bir ev kadını ve şefkatli bir annedir. Bu arada bir hayli de bilgili ve kültürlüdür.
SEVGİ
İkizler burcu kadını, çok genç yaşlarda aşık olur. Daha doğrusu aşık olduğuna inanır. Bu ilişki uzarsa kadın sevmediğini, sadece beğendiğini anlar. Fakat ilişkinin başında evlenmesi de kabildir. İster mutlu bir evlilik geçirmiş olsun, ister hiç evlenmemiş olsun; bu tip kadınlar sevgi konusunda ihtiyatlıdırlar. Çabuk beğenip kısa süre sonra bıkacaklarını bilirler; ancak zamanla olgunlaşırlar. O vakit hislerini daha iyi anlama imkanını da elde ederler. İkizler burcundan doğan kadın beğendiği, hoşlandığı bir erkeği zekası sayesinde çok kısa süre içinde kendisine bağlar. Beğendiği bu erkeğin karakterini anlamak için ona yaklaşır. Genellikle bu çok zeki, anlayışlı ve bilgili kadın herkesi kendisine layık görmez. Erkeği bir süre inceledikden sonra karar verir. Kadın kendisine layık görmediği erkeği başından atmak için onu tenkide başlar. Kadının ilgilendiği erkek kişilik sahibi, akıllı ve karşısındakinin hislerini tahlil edebilen bir tipse, hemen karşılık verir. O da kendi usullerince ikizler burcunda doğmuş kadına haddini bildirir. Bunu yapabilecek erkeklerinde genelde Kova Burcundan çıktıklarını da belirtelim.
İNANILMAZ BİR CAZİBE
İkizler Burcunda doğan kadında inanılmaz bir cazibe vardır. O üstün zekası, tatlı sözleri ve daha bir çok özelliğiyle en erişilmez sanılan erkekleri bile kendisine bağlayabilir.
PARA
İkizler burcu erkeğinin aksine, bu burcun kadını paraya önem verir. Onun için para gereklidir. Çünkü para bağımsızlığı, rahatı, şıklığı, türlü imkanı temsil etmektedir. İşlerinde kazandıkları para yeterli olmasada cazibelerinden yararlanarak zenginbir eş bulmaya çalışırlar. Çoğu da bu arzusuna kavuşur. İkizler burcundan olan ve çoğunluğu oluşturan diğer kadınlarda zenginliğin iyi birşey olduğuna inanırlar. Bu tip sahiden aşık olursa hisler galip gelir ve kadın hiçbirşey düşünmeden evlenir. Ama o azimli, kafalı, ileriyi gören fırsatları değerlendiren bir insandır. Onun içinde bütün gücüyle eşine destek olur, onun hayatta yükselmesine yardım eder.
TOPLUM
İkizler Burcundan ola kadın, toplumda çok beğenilip ilgi toplar. Çok hareketli olduğu için iş ve evlilik hayatını bir arada yürütebildiği gibi kendisine ayıracak zamanda bulur. Bu tipler şık ve kibar kadınların toplandıkalrı klüplere üye olurlar. Ayrıca hepside tatlı dilli, konuşkan, neşeli, zarif ve yeni durumlara uyabilen tiplerdir. Bu tip bir kadın evliyse diğer kadınlar kendisiyle çabucak samimi olabilirler. Onunla dostluk kurar, kendisinden fikirler alır ve dertlerini açarlar.
İkizler Burcundan olan bekar veya evli kadınlar biraz havaidirler. Güzel sözler duynmakdan ve iltifattan zevk alırlar. İkizler burcundan doğan kadın çevresine, dostlarına, ahbaplarına ve eşine kolaylıkla uyar. O uyumlu bir hayat sürmeyi arzu eder.
YUVA
Yuvalarını severler ancak onlara tam anlamıyla "Ev Kadını" denemez. Zira bu tipler ev işinden nefret ederler. Bu tip, monotonlukdan sıkılır, onun için eve kapanıp kalmak hiçde ona göre değildir. Kadın evde kalmak zorundaysa kendisini oyalayacak birşeyler aramaya başlar.
YOLCULUK
Değişikliği ve dolayısıyla yolculuğu çok sever. Kara ve deniz yolundan çok uçmayı tercih eder. Çok hareketli olduğundan kısa zamanda birçok yeri gezmelidir. Burcun erkekleri gibi çift fikirlidirler. Ama onlar daha mantıklı ve ölçülü davrandıkları için heran karar değiştirmezler.
ÇOCUKLAR
Çocuklarına düşkündür, fakat doğum anında Venüs veya Ay parlamamışsa çocuklarını pek de anlayamaz. Tatlı dilli ve güler yüzlü olmakla beraber çocuklarınn arzuları, kaprisleri onu şaşırtabilir. Birkaç tatlı sözle küçükler üzerinde otorite kurabilir. Ama yinede bu tipin Boğa veya Yengeç burcu tipi kadar şefkatli olamayacaklarını da belirtelim.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir akrep burcu erkeği olarak, zamanında bir ikizler burcu bayanından ağzının payını da almış biri olarak hemcinslerimi iki defa düşünmeye davet ediyorum ))

Sağınız solunuz belli olmuyor, neye uğradığını şaşırıyor insan.

Sevmeyin demiyorum, yine sevin... Önce uzaktan sevin ama. İyice bir ölçün tartın ona göre sevin ikizler burcu kadınlarını...

PoLLy dedi ki...

bence siz heyecandan ve maceradan korkmaktasınız bayım.. :)
değişken kadınlar ve her an sürprizlerle dolu bir hayat...
mmmmm, lovely :)

pi dedi ki...

Heyecan ve macera, beş dakika sonra bambaşka birisine dönüşen birisini pek cazip kılmıyor ki. Heyecan ve macerayı kim istemez ki? Ama beş dakika önceki o sevgi dolu, kedi gibi sevimli duran insan aniden başedilmesi imkansız bir canavara dönüşebiliyor. :)

Hiç de lovely değil bir erkek için )) Yani tamam arada kavga gürültü falan olsun süper de... Değişim inanılmaz. Ya da bana çok uç noktalardan bir ikizler rast geldi. Çok şanslıyımdır zaten))

PoLLy dedi ki...

doğru damara temas edememişsin sadece.. aslında her ikizler kadını, boynunun altının kaşınmasını bekleyen bi kedi yavrusudur hattızatında :p

Godsyndrome dedi ki...

İkizler burcu kadın erkek ayırt etmeksizin süper bir burçtur. Zeka dersen bi milyon, eğlence dersen gırla,ne ararsan var yahu. Çok şanslısınız hanımefendi :)

PoLLy dedi ki...

mmm... tam ağzıma layık bi yorum :)
çok teşekkür eder, bu tarz keyifli yorumlarınızın devamını beklerim beyefendi:)

pi dedi ki...

Şanslısınız tabii...

Erkeklerin işi zor, şanssız olan biziz. En azından akrep olanlar için geçerlidir bu. Tecrübeyle sabittir nitekim))

Neyse ne canım. Herkes burcunun kötü yönlerini yansıtacak diye bir kural yok tabii, haksızlık etmemek lazım :)

PoLLy dedi ki...

heh, bak isteyince nasıl bulunuyor orta yol :)
şiddetle tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim :)

pi dedi ki...

Bilmukabele... Teşekkür ederim :)

 
MüTeveLLi HeYeTi © 2009. BaLıK GöZüNDeN İNeK!