Bugün; her zamankinden daha mı kasvetli, bana mı öle geliyor? Acaba dışarda güneş var mıdır? Hava nasıldır ki? Sabah pek güsel esiyodu misal, hırka alasım gelmişti. Şimdi ne halde ki?
Bu yer altındaki ofise tıkılmış olmak, gün geçtikçe daha çok sıkıyor canımı. Eskiden sigara ayağına çıkar da hava alırdım. Şimdi iş yerinde sigara içmeme gibi bi prensip edindim kendime, havadan da habersiz kalıyorum..

Genelde sabahları gudubet uyanırım ben, bu alışılagelmiş bi huydur. Ama bazı sabahlar var ki, bildiğin sinirli uyanıyorum.. etrafımdaki herkese ve herşeye kızgın ve hatta hiddetli buluyorum kendimi. Bu sabah da öyleydi işte, nefret ettim herşeyden..

Şu anda gözümü açma mesaisine, tüm enerjimi harcamaktayım. Pazar Pazar yan gelip yattığım, yeri gelmişken yatıp yuvarlandığımdan olsa gerek; gece uyuyamadım.. saat 3 falandı heralde, uykuya niyetlendiğimde.. her niyet de hemen sonuç vermiyor elbet..

Yarın sabah erkenden yüksek lisans kaydımı yaptırmaya gideceğim.. heyecan arıyorum bünyede, yok.. sanırım hala gerçek gibi gelmiyor.. ya da hayal ettiğim kadar muhteşem bi olgu olmadığını mı kavramaya yelteniyorum, nedir?

Tırnaklarımı çok sevdiğimi sölemiştim daha önce de; uzasınlar istiyorum. Bülent ersoydan hallice kullanıyorum genelde. Fakat kırılıyo namussuzlar.. ben de kısa kesmek zorunda kalıyorum. Misal; şu anda klavyeye değen parmaklarımdan zerre ses çıkmıyor.. ben bunu hakedecek kadın mıydım?

Elimde termos özellikli, kırmızı bir kazan var.. hani şu dev muglardan. Ben kazan kategorisinde değerlendiriyorum kendilerini.. içi de kahve dolu.. soğumaması için özel tertibatla donatılmış olan kazanımız, ağzı da kapalı tutulduğu sürece, içindeki kahveyi 1 saatten uzun süre sıcak- ılık arası muhafaza edebiliyor.. ben bu duruma hastayım.. kahvelerimin bir biter, biri gelir.. burda gelmezse, evde gelir.. sanırım ciddi bi kafein bağımlısıyım..

Bu ay bitsin artık, di mi ama.. ben sıkıldım parasızlıktan.. bu kadar borcun arasına, bi de harç ödedim.. o harcı ödeyebilmek için, zaten kredi kartımdan avans çektim.. bundan sonra ben de böle yapcam ha.. birine borç verme karşılığında hem faiz işletcem hem de “nakit avans çekim ücreti” alcam.. hayvan banka, 8.5 lira, çekim ücreti mi olur be.. ocağın batsın!

Pek sevgili müdürümün yıllık izinde olması sebebiyle “in charge” olmuşam ben! Şefim şefsin şeferler!

Bi de bugün, büyük depremin 10. yıldönümü.. zaman ne çabuk geçiyo, di mi? Daha korkusu hafiflemedi içimizde.. bi de farklı bi konuda sinir bozuyorum şu ara.. ces yazmış, deprem zamanı ortaokuldaymış.. yaw! Ben o zaman lise sona geçtiydim ya..bildiğin kazık kadardım, hatta hayvandım.. neden ben burdaki herkesten yaşlıyım!

goran bregovic geliyomuş yine. ve ben yine gidemiyomuşum! bıktım ben bu hayattan, sanırım adam da bana ikinci bi şans tanımaktan sıkılmıştır.. ben ilk bregovic konserine gidemedim diye ağladığımda; "erkek arkadaşım most productionda çalışıyo, biz beleşe gitces" diye bana nispet yapan arkadaşım, o sevgilisi ile 4 sene daha çıktıktan sonra, arada iki sevgili daha eskitti bi de gitti başka birisiyle evlendi.. ben hala bregovic konserine gidemiyorum... konserleri hala most production mı düzenliyo bu arada?

cumartesi günü cadde tarafına gittik, nişan-söz-isteme gecesi içn elbise bakmaya; güsel kardeşime.. o kadar mağaza gezdik de, aradığımız şeyi atalarda bulduk iyi mi? bu çılgın fikri bulan "yeter ulan" kıvamına gelmiş beynime teşekkürü borç bilir; "atalar ağır olmas mı" diye burun kıvıran kardeş-kuzenime kapak olduğunu bildirmekten gurur duyarım.. bu arada benim ne kadar güsel bi kardeşim var ve fuşya bi insana bu kadar mı yakışır yaw? (elbiseyi de ben seçtim bu arada)

bu post uzar gider ha, durmayı bilmek lazım..

bi de farkediyorum ki; kendimle çok barışık bi insanım ben ya.. derya denizim her konuda.. maşallahım var.. birazcık şişkoyum ama, olur o kadar di mi?

2 yorum:

cesetizleri dedi ki...

sen büyük değilsin ki biz küçüğüz :D

:D

PoLLy dedi ki...

ehu; bebeler sizi :D

 
MüTeveLLi HeYeTi © 2009. BaLıK GöZüNDeN İNeK!